Vi behöver alla fylla på med ny energi då och dåassessio1 och den här veckan har vi verkligen fyllt på våra rekryteCharlotteHågårdrings depåer.

Onsdagen startade vi med morgonföreläsning på Assessios MBTI-konferens på Nalen i Stockholm. MBTI står för Myer-Briggs Type Indicator och är ett verktyg för personlighetstest som man bl.a använder i rekryteringssammanhang.

Vi fick lyssna på föreläsare som Staffan Palmér, HR Director Volvo IT, och Marianne Carlsson Culture Navigator Volvo IT som berättade om ett stort förändringsarbete som de jobbat med ”worldwide” och hur de nått så bra resultat.

Tom Solberg, Global head of HR and communications med lång erfarenhet av att jobba med HR frågor globalt berättade om hur han behöver vara väldigt ödmjuk inför kulturella skillnader i sitt jobb. Otroligt intressant och inspirerande.

Och idag, fredag, har vi börjat dagen med att gå på ett av Shenets frukostarrangemang.

Efter lite mingel, kaffe och ljuvlig vaniljyoghurt fick vi lyssna till Charlotte Hågård som är specialist inom karriär-, arbetslivs-, och talangfrågor och arbetar med coaching och karriärutveckling ( medmera!!! ) Hon har även skrivit en lång rad böcker i dessa ämnen och nu släpper ho sin senaste bok ”Stick ut!” Den handlar om hur man bygger sitt personliga varumärke och hur man gör en vinnande LinkedIn profil.

Taggade till tänderna tar vi nu helg och kan knappt vänta till det blir måndag 🙂