Vi söker drivna och självgående säljare till

HARVEST MOON

Skulle du vilja få in en extra inkomst varje månad samtidigt som jobbar med det du redan gör?Är du en glad och hängiven säljare som älskar att ge dina kunder fantastisk service? På Harvest Moon kan du var med om en spännande resa som precis har börjat. För dig kan det innebära en skön extrainkomst och chansen att få vara med och forma ett varumärke från uppstart.

Harvest Moon är ett e-handelsföretag som slog upp sina dörrar i November 2018.

Vi har under ett år jobbat fram ett litet, tight och attraktivt sortiment som vi vill ska växa på sig under kommande året. Vi riktar oss mot kvinnor mitt i karriären, som vill känna sig flawless och eleganta samtidigt som de inte vill ge avkall på komforten och kvaliteten. Materialen är sköna och i hög kvalitet och modellerna väl genomtänkta och genomarbetade. Kollektionen är uppdelad i en ”soft business” del och en yoga del.Nu letar vi Personal Shoppers eller riktigt duktiga Butikssäljare/säljare som vill hänga med oss på vår resa.

Frihet att sälja när Du vill och när Du har tid

För oss är det viktigt med service och ha en nära kontakt med vår slutkund. Därför har vi valt en försäljningsmetod som stödjer det. Det kallas direct selling, eller direktförsäljning. Det innebär att du säljer till dina kunder när de och du har tid. I en miljö där du kan möta dem och verkligen ha tid att höra deras behov och ge extraordinär service. Ibland kallas det för homepartys men det kan lika gärna vara besök på ett företag, nu vill vi ta upplevelsen av den här typen av försäljning till en ny nivå!
  • Vi tror att du jobbar som Personal shopper eller är/har varit säljare i butik och att du har en passion i att sälja och att ge dina kunder en nära service där hela säljprocessen är en härlig upplevelse.
  • Du har bra kunskaper om material och passformer och är duktig på att möta alla möjliga personlighetstyper.
  • Du är van vid och älskar att driva dina egna projekt och tycker att det är kul att dra igång events.
  • Du är också van att jobba tight med sociala medier och att kommunicera med kunder på det sättet. Du är din egen motor och ser dig själv som passionerad projektledare/säljare
Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för succé!
Vi kommer att stötta dig för att du ska få de bästa möjligheterna att jobba proffesionellt, vi är här för att hjälpa dig planera dina första kund-events och kommer att förse dig med snyggt säljmaterial.
All försäljning sker genom hemsidan för enkelhetens skull och har du inte eget företag är det inga problem, vi har avtal med ett faktureringsföretag som ordnar det utan krångel.
Låter det spännande?
För mer information och frågor kontakta ylva@harvestmoon.one, in och titta på sortimentet på www.harvestmoon.one
Kontakt: Ylva Bryhn ylva@modekonsulterna.com