Nytt på utbildningssidan!

Vid årsskiftet fick Tina Hallberg, utbildare i våra VM-kurser, sitt drömjobb – VM manager på 6294_120180511386_543906386_2395657_6600985_nStröms i Stockholm. Samtidigt flyttade vår personal shopper, Jenny Ragnwaldh, till Hong Kong med sin familj. Vi är så glada för Tinas skull och hon gör ett fantastiskt jobb på Ströms! Har ni vägarna förbi så kolla in hennes skyltfönster!
Jenny kommer hem mellan varven för att ta hand om sina stamkunder och då passar hon på att göra gästspel hos oss. Håll er uppdaterade här, FB och Instagram för att se vad som händer.
Men nu kommer vi till den glada nyheten, vi har fått in ännu en fantastisk VM tjej med lång erfarenhet av VM både från Twilfit, JC, Mio möbler och Björn Borg. Hon har utbildat flera tjejer som idag har tunga vm-tjänster på Svenska företag. Så nu är det verkligen dags att ta kursen i VM här hos oss!

Välkommen Maria Larsson!

Lite mer om Maria
Maria har i grunden en masterutbildning i design från Konstfackskola i Stockholm och har under 20 års tid jobbat som ansvarig Visual Merchandiser för flera stora svenska varumärken som Lindex, Twilfit, Mio möbler, JC och Björn Borg. Hon har för dessa företag ritat planlösningar för nyetableringar, gjort säsongspresentationer, hållit internutbildningar i visual merchandising, utvecklat butikskonceptuella lösningar, säljkampanjer, POS-material, skyltfönstermanualer mm.
Maria har även hållit föreläsningar och kurser på Konstfackskolan, Medborgarskolan och Frans Schartaus Handelsinstitut i ämnen som skyltfönstertekniker och mekanisk försäljning.
Uppdateringar om vårens och höstens kurser kommer inom kort här på hemsidan!