Vi gör det personligt

Modeindustrin är vår DNA. Vår samlade erfarenhet av branschen gör att vi kan identifiera den rätta personen för jobbet. Men det är inte bara det som får oss att kicka igång utan vår passion för de riktigt duktiga i branschen, de vars passion som får företag att lyfta och göra skillnad. Och att hitta den rätta miljön för våra talanger och se dem blomstra och utvecklas. Det är det som får organisationer och företag till högre höjder. 

Och det är just det som är vår passion.

 

Områden för genomförda rekryteringar;

  • Mode
  • inredning
  • kosmetik
  • skor
  • sport
  • lifestyle koncept
Laddning…

Vad är det vi gör

 Vi har jobbat och har erfarenhet från varje hörn av branschen och vi vet exakt hur man matchar ihop kreativitet med business för att få bästa möjliga utfall.

Vårt uppdrag är att matcha branschproffs med våra uppdragsgivare för att berika företaget med just den kunskap det behöver.                               Vår erfarenhet och personliga förhållningssätt till rekrytering gör oss till specialister på att sätta ihop högpresterande team som kompletterar varandra i kvalifikationer, personligheter och arbetsmetoder.

Vårt nätverk spänner från nyexaminerade studenter från våra bästa modeskolor till tunga branschprofiler, både nationella och internationella. Och de kommer alltifrån retail, produktion, inköp, marketing och design.

Vi är väldigt stolta över våra kunder som varierar från internationellt erkända modehus till ledande varumärken och retaillers, wholesale organisationer och mindre nystartade varumärken.

 

Personen bakom ett cv

Vi har ett stort intresse för våra kandidater. Det leder oss ofta till förutsättningslösa möten för att ta reda på vad det är som får dem att kicka igång, hur de fungerar och vad som är deras passion. Vi gräver djupare i att förstå våra kandidater än vad ett CV, meritförteckning, arbetsbeskrivningar eller referenser gör och många gånger agerar vi både som coacher och mentorer.

I jobbet att hitta rätt kandidat åt våra uppdragsgivare är vi ibland en utmanande sparringpartner för att de ska våga ta ett större kliv i utvecklingen, men vi har också förståelsen för företagsstrukturen och utmaningen i att få ihop ett dynamiskt team.  

Vårt mål och vår vision är att bidra till utveckling av både kandidater och företag genom att skapa långsiktiga relationer och erbjuda verktyg och inspiration för tillväxt.

 

Att hitta de rätta personerna

Modekonsulterna kan hitta den person som är rätt för just er verksamhet. Vi har många års erfarenhet av att skapa synergi i våra processer både för våra kunders räkning och för våra kandidater.

Vi jobbar inte med en traditionell databas utan har ett brett personligt nätverk inom alla delar av modeindustrin i Sverige och internationellt, som vi kontinuerligt underhåller och utvidgar.

Vår urvalsprocess är mer en exklusiv headhunting där kandidaten blir noga handplockad för att passa in i företaget på grundval av meriter, erfarenheter men också för att komplettera teamet med personlighet och kunskap i arbetsprocess.