Nätverk för våra kandidater

Modeindustrin är vår DNA. Vår samlade erfarenhet av branschen gör att vi kan identifiera den rätta personen för jobbet. Och den rätta miljön för kandidaten.  Men det är inte bara det som får oss att kicka igång, utan vår passion för att hitta de riktigt duktiga i branschen. De vars passion för branschen får företag att lyfta och göra skillnad. Och att kunna bidra till ett utvecklande och inspirerande arbetsliv för våra kandidater. Det är vår passion.

Vårt mål är att alltid arbeta proffesionellt och personligt i våra rekryteringar, både gentemot våra kandidater och kunder.

Vi tar oss tid att lära känna våra kandidater, både professionellt och personligt. Det är den kunskapen som gör att vi kan hitta rätt person till rätt företag och rätt jobb.

Vi träffar gärna dig som söker jobb förutsättningslöst för att få en bättre bild av vem du är. 

I det mötet tittar vi närmare på ditt cv och din portfölj ( i de fall som portfölj finns ) för att förstå vad som är ditt driv och vad som får dig att kicka igång. Så se till att ha ditt cv uppdaterat till det mötet. 

Tillsammans kommer vi att analysera din karriär, definiera dina professionella ambitioner och hur du kan gå vidare samt hur vi kan stödja dig för att nå dessa mål.

Därför är det viktigt att du håller oss uppdaterade om din arbetssituation och om den ändras. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kandidater och följa dem under hela sin karriär. Under årens lopp blir ofta våra kandidater våra framtida kunder.

Vi har inte en traditionell ”kandidat-bank” utan ett nätverk för de som jobbar i modeindustrin och även för de som söker nya utmaningar i sin karriär.

Här kan du få jobberbjudanden och kurserbjudanden på mejlen.

anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 


rekrytering